ajtó, beltéri ajtó
 
 
 

Ajtóbeépítés...


Kapcsolat

Telefon/Fax:
Mobil:
06-1/287-84-74
06-20/4600-997
E-mail: info@unikon.hu
 

Ajtó

Beltéri ajtó

 

Unikon Ajtó -és Parketta Stúdió

Cégünk kínálatában egyaránt megtalálható a kedvező árú, magyar szabvány szerinti dekor beltéri ajtó, az erősített szerkezetű és felületű, már egyedi elképzelések megvalósítására is alkalmas, méretre gyártott beltéri ajtó, továbbá a teljesen egyedi és exkluzív megjelenést biztosító, valódi fa borítású furnér beltéri ajtó is.

ajtó, beltéri ajtó

Teli, egyszínű beltéri ajtó modellek

tovább...
 
ajtó, beltéri ajtó

Üveges és betétes beltéri ajtó modellek

tovább...
 
ajtó, beltéri ajtó

Fémcsíkos és intarziás beltéri ajtó modellek

tovább...


Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, mely magában foglalja a tanácsadást, a rendelést megelőző helyszíni felmérést, a kiszállítást, az ajtók szakszerű beépítését.


 

Fafurnér ajtók egyedi méretben!

Gyakran feltett kérdések...

"...panel lakásba tudnak beltéri ajtót gyártani, 5-6 cm-es falak vannak...?"
Mint tudjuk, a panel ajtó vásárlás valóban komoly problémát okozhat, hiszen a panel beltéri ajtók mérete jelentősen eltér a magyar szabvány ajtók méretétől. A barkács áruházakban kapható szabvány ajtók, panel ajtóként nem használhatóak. Panel ajtóként minden esetben egyedi méretre gyártott beltéri ajtó jöhet szóba. Számos panellakásba telepítettünk már beltéri ajtót, ezért tisztában vagyunk a vékony falakból adódó nehézségekkel, a görbe falakkal, aljzattal, a szinteltérésekkel. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, mindezen problémákat szakszerűen tudjuk orvosolni. A legkisebb szélességű tokunk 6 cm-es, az azonban szakszerűen, esztétikusan telepíthető a wc-t és fürdőt határoló vékony falakra. Ebben az esetben a beltéri ajtó tokját kívülről hézag nélkül illesztjük a falhoz, belülről pedig a wc-ben nem lehet észlelni az eltérést, hiszen a tokborítások az oldalsó falnak futnak. A fürdőben pedig a csempének köszönhetően olyan csekély hézag marad, hogy azt szín azonos, vagy festhető akrillal tökéletesen el lehet tüntetni. A szobákban található falakra pedig már tökéletes a 6-os, 7-es vagy vastagabb tok.
"...milyen beltéri ajtó típusok, illetve kivitelek rendelhetők Önöktől...?"
Cégünk kínálatában az alábbi beltéri ajtó típusok találhatók: -sztenderd méretű dekorfóliás ajtók, 5 féle színben, 4 méretben, üveges, betétes, fémcsíkos, tele, egy- és kétszárnyú kivitelben - egyedi méretre gyártott melamin-acryl felületű ajtók, 34 színben, üveges, betétes, fémcsíkos, intarziás, egy- és kétszárnyú kivitelben ennél az ajtócsaládnál rendelhető fal előtt futó és falban futó tolóajtó, oldal és/vagy felülvilágítós beltériajtó, ferde ajtó /pl. padlástérbe/, hanggátló ajtó - egyedi méretre gyártott, valódi fafurnér felülettel borított, üveges, betétes, fémcsíkos, intarziás, egy- és kétszárnyú kivitelben - ennél az ajtócsaládnál szintén rendelhető fal előtt futó és falban futó tolóajtó, oldal és/vagy felülvilágítós beltériajtó, ferde ajtó /pl. padlástérbe/
"...pontosan mit jelent az egyedi gyártás...?"
Az egyedi ajtógyártás elsősorban az ajtó egyedi méretre való gyártását jelenti, tehát a rendelést megelőző felmérés alapján, a különböző méretű falnyílásokba, oda pontosan illő méretű ajtó készül. Ezen túlmenően az egyediséget az ajtók dizájnjában is meg tudjuk valósítani, köszönhetően a rendkívül modern gyártási technológiának, vevőink speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni.
"...saját magam is elvégezhetem a felmérést...?"
Természetesen a felmérést Ön is elvégezheti, nem szükségeltetik hozzá más csak egy mérőszalag, egy legalább 1 méteres vízmérték, és némi gyakorlatiasság. Weboldalunkon a nyílások felmérésével kapcsolatosan talál egy rövid leírást, melyből megtudhatja pontosan mit és hogyan kell beméretezni. Mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy ebben az esetben a hibás méretekből adódó esetleges problémákért cégünk felelősséget nem vállal. Bármily egyszerűnek is tűnhet a pontos felmérés mi minden esetben javasoljuk, hogy azt szakértő kollégánk végezze. Egyrészt azért, mert az Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes, másrészt ilyenkor cégünk vállalja a felelősséget.
"...milyen beltéri ajtók vannak kiállítva a mintatermükben...?"
Jó néhány éve foglalkozunk már beltéri ajtókkal. Tisztában vagyunk vele, hogy ajtót ideális esetben 10-15 évre vásárol a megrendelő, s azzal is, hogy egy jól kiválasztott ajtó a belső enteriör meghatározó eleme. Ezért, annak érdekében, hogy az Önök döntését megkönnyítsük, mintatermünkben az összes ajtótípusunkat (üveges ajtó, betétes ajtó, fémcsíkos beltéri ajtó, intarziás ajtó) nyitható, életnagyságban megtekinthetik: sztenderd méretű dekorfóliás ajtókat, egyedi gyártású Melamin Acryl ajtókat és valódi fafelülettel készülő fafurnér ajtókat egyaránt. Melamin és dekorfóliás ajtóinknál az összes színt, fafurnér ajtóknál pedig 20 keresett felületet tudunk teljes méretben megmutatni. Tapasztalatainkra támaszkodva a 30 legkeresettebb dizájn szintén megtalálható stúdiónkban: melamin ajtókból: üveges ajtó, intarziás ajtó, fémcsíkos ajtó, betétes ajtó, toló ajtó, üveg ajtó, kétszárnyú ajtó; dekorfóliás ajtókból: üveges ajtó, betétes ajtó, fémcsíkos ajtó; furnér ajtókból: üveges ajtó, intarziás ajtó, fémcsíkos ajtó, betétes ajtó, klasszikus ajtó, üveg ajtó, felülvilágítós ajtó.


tovább a többi kérdéshez...