Unikon Ajtó Stúdió
 
 
Ajtó akció


Kapcsolat

Mobil: +3620-4870443
E-mail: info@unikon.hu
 

Ajtó

Beltéri ajtó

Erősített lapszerkezet, kiváló ellenállóképesség...
Melamin-acryl laminált beltéri ajtók

Ebben a bemutató videóban azt láthatjuk, amint egy melamin-acryl bevonatú laminált beltéri ajtó karcállóságát tesszük próbára. Lapját egy hétköznapi bicska sörnyitó részével kaparjuk, majd egy 1 kilós kalapácsot ejtünk neki. Mint látható, az ajtó felületén a beavatkozások után semmiféle külsérelmi nyom nem tapasztalható.
Felhasznált eszközök: bicska, kalapács

Teli, egyszínű beltéri ajtók
Üveges és betétes beltéri ajtók
Fémcsíkos és intarziás beltéri ajtók
Ebben a bemutató videóban először egy alkoholos lakkfilccel, majd magasfényű zománcfestékkel, utána zsírkrétával festjük, rajzoljuk össze ajtónkat, és ezeket nitro-higító és rongy segítségével távolítjuk el.
Mint látható lesz, a szennyeződések tökéletesen eltűnnek az ajtó lapjáról, és az agresszív oldószer sem okoz károsodást a felületen.
Felhasznált eszközök: alkoholos lakkfilc, magasfényű zománcfesték, zsírkréta, nitro-higító, rongy

Teli, egyszínű beltéri ajtók
Üveges és betétes beltéri ajtók
Fémcsíkos és intarziás beltéri ajtók
Ebben a bemutató videóban azt láthatjuk, amint a melamin-acryl felülettel ellátott ajtó lapjára gyúlékony anyagot öntünk és meggyújtjuk, majd 15 másodperces égés után egy nedvesített ronggyal eloltjuk. Ismételten látható lesz, hogy az igen intenzív hőhatás ellenére sem tapasztalunk semmiféle
sérülést az ajtó felületén.
Felhasznált anyagok: nitro-higító, öngyújtó, rongy

Teli, egyszínű beltéri ajtók
Üveges és betétes beltéri ajtók
Fémcsíkos és intarziás beltéri ajtók


Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a videókban látható események extrém helyzetek, melyek a mindennapokban nem fordulnak elő. Azonban, ha Ön például egy ajtót kaparászó kutyára, macskára, vagy éppen az ajtólapot összefestő, vagy zsírkrétázó kisgyermekre gondol, akkor máris életszerűbbnek tűnhetnek a fenti helyzetek.
A tesztekben azt mutattuk be, hogy az általunk használt melamin-acryl felületű ajtók még az ilyen extrém behatásoknak is tökéletesen ellenállnak.

Az oldalon szereplő videó-anyagok az Unikon Ajtó Stúdió kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek bárminemű felhasználása, másolása tilos. A videókban bemutatott szituációk közül némelyik fokozottan tűzveszélyes, így azok kipróbálását egyáltalan nem javasoljuk!